iets kapot gegaan in de fitness moet ik het betalen?

vandaag rond 11uur, trainde ik mijn benen, en opeens brak het kabel, moet ik dan het betalen?? ik kon er niks aan doen deed gewoon het oefeningen. ik zag ook dat het kabel beetje roestig was.. vrouw zei ik stuur het rekening wel..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, dat is een risico voor het bedrijf. Alleen als je iets moedwillig iets van het bedrijf hebt vernield, moet je het betalen.

Nou, neen daar dienen ze voor verzekerd te zijn. Ik zou eerder een schadeclaim indienen bij de fitnessclub dat je geblesseerd bent geraakt door ondeugdelijk materiaal en dreigen met de Inspectie voor Volksgezondheid. Dan piept de fitnessclub wel even anders!

Licht aan de sportschool zelf! Je hebt sportscholen die er geen probleem van gaan maken, Maar je hebt dan ook weer mensen die gaan je geld vragen. Maar een Sportschool is meestal verzekerd voor de SportMaterialen. En je zal dus niet altijd voor te betalen. Daar zorgt de verzekering dan voor!

Ik zou zeggen een simpel gevalletje wa verzekering? Eigenlijk niet eens, zoals eerder gezegd horen zij verzekerd te zijn. Mocht het toch niet goed lopen, verhaal het op je wa.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100