Bij welke sport verbrand je de meeste calorieën?

Ik wil misschien van sport veranderen omdat ik wat meer calorieën wil gaan verbranden, en nu wil ik graag weten bij welke sport je gemiddeld het meeste verbrand.

Weet jij het antwoord?

/2500

Squash, Racefietsen, en hardlopen. www.gezondheidsnet.nl › alles over afvallen › artikelen

Met zwemmen verbrand je de meeste calorieën omdat je daarbij alle spieren gebruikt. Toegevoegd na 10 minuten: Je verbrand maar liefs 500 calorieen als je een uurtje zwemt! Ik moest nog ff de bron checken,ik wist wel dat het klopte;)

Bronnen:
www.zwemmenafvallen.com/

Ik denk bij de sport die je het leukste vindt. Een sport waarbij je meer calorieen verbruikt, maar waar je een hekel aan hebt, zul je vaker een keer reden hebben om niet te gaan dan een sport, met ets minder verbruik, maar waar je lol in hebt, en graag nog n half uurtje blijft

Met skeeleren en hardlopen verbrand je veel calorien, nl. 472 kcal per uur. maar natuurlijk wat iemand anders al zei, is het, het belangrijkst dat je er plezier in hebt! de info over de calorien heb ik gevonden op de app 'calorieteller'. dat is een handige app waarmee je kan zien hoeveel calorien eten bevat en hoeveel calorien je verbrand met dingen zoals, voetballen, autorijden, tennis enz.

Misschien dat Zumba iets voor je is? En inderdaad: je verbrand pas calorieen als je überhaupt sport en je graag er heen gaat en dus actief mee doet.

Ik denk dat het op zich niet zo veel uitmaakt welke sport je doet, maar dat de intensiteit is wat telt (met uitzondering van darts, petanque,...). Als je iets leuk vind is het sowieso makkelijker om het fanatiek te doen. Je kunt een uur lopen met 6 km/h of met 12 km/h. Drie keer raden wanneer je de meeste calorieën verbrand...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100