ik wil een minibike bestellen, is deze site betrouwbaar? (het heeft geen huiswinkel keurmerk. (beschrijving voor de site)

http://www.ms-bikes.nl

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik durf het niet te zeggen. Er staan wel contact gegevens bij. Als je het niet vertrouwd, niet doen, en een andere winkel opzoeken.

Het ziet er allemaal heel netjes uit, overal goed de gegevens aangegeven. Er is een bezoekadres waar je dus langs kunt gaan, je krijgt garantie, de pagina's gaan zelfs via een beveiligde verbinding.

het ziet er betrouwbaar uit, ,maar je kunt het nooit zeker weten. wat ik zou doen om het zeker te weten is: je koopt er eerst een spuitbusje kettingreiniger ofzo, iets wat niet zo duur is en je toch nodig hebt als je de minibike hebt. als het niet binnenkomt, ,weet je dus dat het niet te vertrouwen is, tenzij je niet op verzenden hebt gedrukt ofzo, maar dat spreekt voor zich. zo test je als het ware de webshop uit. als het dan is binnen gekomen, kun je aannemen dat de webshop te vertrouwen is, al geeft het geen garanties, maar je weet in ieder geval dat ze een winkel enzo hebben, en dat ze spul opsturen. Toegevoegd na 2 minuten: bestel b.v. deze http://www.ms-bikes.nl/Webwinkel-Product-2820673/Motip-remmenreiniger-carburateur-reiniger.html let op: dit is geen smeermiddel, maar ontvetter. maar met een minibike komt dit wel van pas.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100