Wordt het water in de attracties in de efteling steeds ververst?

Bijvoorbeeld het water in het eerste gedeelte van de vliegende hollander (dat watergordijn) en de fatamorgana. En is dat water niet slecht om in te ademen? Gooien ze geen chemische troep in het water?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er wordt voor gezorgd dat het water in en rond de attracties niet schadelijk zijn voor de bezoekers. Dat wordt geregeld door middel van verversen maar ook door toevoegen van middelen om het water 'gezond' te houden. Natuurlijk zullen er chemische middelen aan te pas komen, maar dit zijn geen middelen die schadelijk zijn voor de gezondheid.

dat weet ik niet, maar ik zag wel, afgelopen zaterdag, dat op veel vijvers daar, schaatsers op zitten. die geven aan dat het water gezond is. Het lijkt me wel dat ze moeten zorgen dat het water gezond is. anders krijgen ze toch problemen met de inspectie? lijkt me niet dat een park zoals de efteling dat kan gebruiken, wel?

Ik denk dat het ook gefiltert enalles word om het schoon te houden.. maar ik denk niet at het ongezond is.. daar krijgen ze teveel prblemen mee!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100