Heeft er iemand ervaring met een digitaal springtouw?

Naast het hardlopen en wielrennen wil ik graag ook beginnen met touwspringen gewoon voor mezelf en als uitbreiding op mijn andere schema's.

Nu zag ik dat er sinds kort digitale springtouwen zijn. Dat zijn springtouwen die bijhouden hoe vaak je gesprongen hebt en hoeveel calorien je verbant hebt.

Eigenlijk wil ik er een kopen maar ik vraag me af of het mogelijk is om een touw te vervangen als hij kapot is en of het goed werkt.

Op internet kwam ik zeer weinig tegen qua informatie. Vandaar mijn vraag.

Zijn er mensen met ervaringen?

Als link heb ik de plek toegevoegd waar je er een kan kopen zodat iedereen kan zien wat ik bedoel. Dit is dus geen reclame want ze zijn prijziger dan andere winkels.

http://www.gadgethouse.nl/online_bestellen_987/Digitaal-springtouw-lime-groen.html

Toegevoegd na 2 dagen:
Inmiddels heb ik hem besteld. Ik houd jullie op de hoogte.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik weet wel dat ik ook zo'n soort springtouw heb gehad en als je het handvat schudde telde hij er 2 of 3 bij inplaats van 1. Net zoals bij een stappenteller. Het is vaak namelijk een heel simpel meganisme. Ik hoop dat het springtouw dat jij gekocht hebt beter werkt! Succes Groetjes ilse

nou wij hebben er ook 1 gehad maar de tellingen zijn volgens ons zeer onbetrouwbaar en als het handvat een keer valt of je stoot ergens tegen dan is het kapot ik moet wel zeggen wij hadden er 1 voor kinderen maar dan nog de handgrepen zijn volgens mij altijd van hard plastic en dat kan niet veel hebben

vorige week stond in een van de kranten een artikel over een installatie die wel goed telde en waar je je sprongen aan een soort wandklok kon aflezen, ik zou even wachten totdat deze leverancier een grotere bekendheid heeft .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100