Wat is een leuke activiteit met een 3 jarige

Ze is een slimme meid en actief ingesteld. Ze is rond de meter.
We zijn laatst bij plopsaland geweest maar dat vond ze vreselijk. Het boomkroonpad vond ze geweldig.
Wie heeft er een leuk, actief, educatief, etc uittip. Liefst in het noorden.
Ik heb, omdat ze gek is op auto's gekeken naar het verkeerspark in assen, maar zag dat je voor de auto's tenminste 1,10m moet zijn.
Alvast bedankt voor het meedenken ...

Toegevoegd na 11 minuten:
Zelf denk ik aan klim en klauter gebeuren, dus echt actief. Maar, behalve ballorig, is er nog iets?

Weet jij het antwoord?

/2500

Tja als je wat geld hebt kan je met je kleine dochter < ? Misschien naar de efteling, Of sprookjes bos, Ik heb een klein neefje van bijna 4 jaar en die vind speeltuinen, en sprookjes bossen echt geweldig :D verder kan je misschien een eigen activiteid maken ... Zoals ze op bassis-scholen altijd doen :D Robert Toegevoegd na 1 minuut: Bekijk ook even op google op : Kinderactiviteiten / Of Grote kinder speeltuin !! De meeste kinderen zijn er dol op .. Schommels ( Kinder achtbanen ) Springkussens , trampolines en vaak allenmaal kindvriendelijk

Ik heb zelf een zoon van Drie jaar,, en ik weet niet welk deel van het land je woont .. maar hier in NoordHolland is er genoeg te doen. Plopsaland is ook geweldig, maar echt niet iets wat je wekelijks doet ! Zowiezo vinden kinderen water en zand geweldig,, Zwembad, strand, speeltuinen.... Wij hebben hier ballorig is een overdekt speelparadijs( voor slecht weer), voor 6 euro is die kleine de heledag zoet!! Maar een dierentuin in kan ook een heel leuk uitstapje zijn. Of een leuk kinderboederij in de buurt om de kosten een beetje te drukken ! maak er een dagje uit van, lekker op de fiets, pakjes drinken mee, broodjes, misschien een koekje. Heerlijk toch ?? Als je er zelf positief voor open staat, maakt niet uit wat ( al is het naar een grasveldje) en je laat je ideeeen gewoon een beetje gaan, heeft die kleine van jouw een heerlijke dagje uit !! Ik weet niet of ze ook broertjes of zusjes heeft, maar misschien is het ook leuk een peuterzaal genootje mee te nemen of een buurt kindje !! Heel veel plezier,, en maak er zelf wat leuks van !!

wij gaan altijd graag naar het bos,mandje mee met wat drinken en of lekkers. Zak mee om leuke bladeren,steentjes,takjes in te doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100