Welke gezonde genoegens zijn er?

Wil leuke dingen doen met een beperkt budget.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

picknicken roeiboot huren stadswandeling met ijsje toe. Kan ook in eigen stad/dorp en dan doen of je tourist bent, kijken met "nieuwe"ogen in de stad, al dan niet op terras mensen kijken(altijd weer leuk) rommelmarkten afstruinen

Wandelen en fietsen,helemaal gratis.

Dit is een leuke site voor goedkope uitjes. Staan veel leuke dingen op! http://www.uitvooreentientje.nl/ Hoop dat er wat leuks tussen staat voor jou.

Kijk eens op de site van je gemeente of je in aanmerking komt voor een regeling vanwege je beperkte budget. Je kunt ook bij de sportbedrijven (zwembad, schaatsbaan o.i.d.) in de buurt op de site kijken of er kortingsmogelijkheden zijn. Daarnaast zijn er overal wel natuurgebieden (bos/zee/meer/duin/park) te vinden waar je lekker kunt lopen/fietsen, een speeltuin of kinderboerderij is voor kinderen, een uitspanning is voor een hapje/drankje. Picknicken is ook altijd leuk!

Bronnen:
http://www.tilburg.nl/stad/ep/channelView....

ga geocachen! kijk voor de uitleg even op de site in de bron, is een beetje lang om zo uit te leggen. hier hoef je eigenlijk maar een keer geld aan uit te geven (gps) en daarna is het geheel gratis.\ als je al een gps hebt (b.v. tomtom is wel een gps, maar is niet erg geschikt voor geocaching), kost het je dus helemaal niets.

Bronnen:
http://www.geocaching.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100