Hoe voorkom ik dat mijn zwembril beslaat?

Ik moet voor school zwemmen, en ik kan niet goed tegen chloor in m'n ogen dus ik draag een zwembril. Maar deze beslaat steeds dus moet ik hem steeds afdoen en even schoonmaken. Erg onhandig. Wat moet ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik deed altijd een klein drupje shampoo erin. Goed inwrijven en even afspoelen en klaar :)

Er even in spugen en dat spuug uitwrijven over de glazen. Toegevoegd na 23 uur: Mocht je vies van een beetje sputum zijn,dan kan je idd het brilletje, dat Bart aanried ook kopen . Ziet er gelikt uit. Aqua Sphere Kaiman, de topbril voor vrije tijd, training en competitie. - hydrodynamische vorm voor een geringe waterweerstand - zeer groot aansluitvlak op het gezicht - materiaal van de afsluitende randen: Softeril® antiallergisch, zacht, comfortabel, vormvast en ongevoelig voor temperatuursschommelingen - montuur en brilband van antiallergische silicone - Plexisol®-lens (extreem goede transparantie), slechts 1/10 van het gewicht van glas en 20 maal sterker dan glas - daardoor zeer goed bestand tegen versplintering - de lenzen zijn aan de buitenkant tegen krassen en aan de binnenkant tegen beslaan beschermd - 100% UV-bescherming (UV-A + UV-B) - bestand tegen zout water - gewicht: ca. 45 g - inclusief handige hardbox prijs: 19,95 €

Bij ons zeiden ze altijd dat je erin moet spugen en ze schoon moet maken met speeksel. Door de enzymen in je speeksel beslaan je glazen niet meer!

Oud trucje. beetje 'spug' in binnenkant beide brilglazen en insmeren.

Ik ook niet.doe een beetje afwasmiddel in het brilletje en spoel het af.Thuis kun je het afwasmiddel er vast in doen.Vergeet het niet af te spoelen.Dit helpt zeker.

Gebruik een bril van 'Aqua Sphere' van Kaiman! Geen problemen meer....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100