wie weet een goede warming-up?

Ik moet voor school een warming-up verzinnen voor een cijfer, het is voor de derde klas en je mag niet zoiets doen als tikkertje of iemand is hem niemand is hem.
iemand ideeën?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

als er lijnen op de vloer van de gymzaal getekend zijn (4 of 5) is het misschien leuk om die lijnen te nummeren en dan telkens een nummer van een lijn te noemen en de leerlingen moeten daar dan snel naartoe rennen. de laatste is af en moet op de bank zitten, je bent ook af als je naar een verkeerde lijn loopt. het is nog leuker om inplaats van gewoon het nummer van een lijn een sommetje op te noemen bijv. : de wortel van 9 (lijn 3) 7-2 (lijn 5)

paar rondjes lopen in de turnzaal is altijd een goed begin. gevolgd door paar streksprongetjes en hurksprongetjes.

Oke laten we meteen beginnen. Een goeie Warming-Up duurt 15 minuten meestal 10 minuten lopen 5 minuten strekken en rekken. Dan zijn je spieren echt warm. Je begint bijvoorbeeld met 2 en een halve minuut hardlopen daarna kruispas, Zijwaarts Galop, Knieën heffen, Hakken Billen, En daarna begin je met rekken en strekken. Ik neem aan dat je wel een paar oefeningen kent? Toegevoegd na 1 minuut: Op deze site zie je hoe je alles moet doen heel veel succes!

Bronnen:
http://tennisbuitenpost.nl/tips/oefeningen.htm

Zie de link, hier is al eens antwoord op gegeven

Bronnen:
http://www.goeievraag.nl/vraag/leuke-origi...

rustig beginnen, lopen rekken en strekken rennen tijdens rennen interval en kruislingse bewegingen maken weer rekken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100