Wat doe je als je niet van voetbal houdt tijdens het WK?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niks speciaals, gewoon doen wat je normaal doen en geen voetbal kijken....

Gewoon wat je de rest van het jaar ook doet. Doorgaan met je leven en je niet gek laten maken. Eventueel met vrienden op een terasje een biertje drinken, waarbij voor hun op de achtergrond een groot projectiescherm staat en jij met je rug naatoe zit ;)

de kro zend iedere avond, zolang het wk duurt detectives uit. Genieten van b.v. "blue murder" kan dus vanavond al! terzijde en heel voorzichtig nog even het volgende: Wat je ook zou kunnen doen is vanaf de eerste wedstrijd kijken en volgen. Je staat nog gek te kijken dat na een aantal dagen je de smaak alsnog te pakken krijgt, omdat je de verschillende teams kent en er helemaal in op gaat! Het is mij ook gebeurt met darts! Je moet wel vanaf het begin meedoen, dan gaat dat lukken.

Ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat je nou net verslaafd bent aan die ene tv-zender waar nu het wk op wordt uitgezonden. Leef dus gewoon je leven verder zoals je altijd deed en trek je niets aan van de oranje-"gekte".

Is er voetbal dan?????? ik ga overal heen waar het normaal stinkend druk is. Ik heb een dierentuin op het oog. Met mooi weer naar een strand terras. etc etc Maar ik hou wel van voetbal. Maar ik kan niet tegen mijn verlies. Dus ik frustreer me mateloos als ik kijk.

Precies hetzelfde wat je normaal ook doet.

Prachtige winkels bezoeken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100