Hoe kan het dat ik op voetbaltraining altijd aardig goed voetbal, en dat het in de wedstrijd een stuk slechter gaat? Wat kan ik eraan doen?

Het is niet dat de tegenstander zo goed is. we winnen namelijk best vaak. Het kan dus aan de druk liggen ofzo. want als ik train of gewoon voor de lol op een pleintje voetbal gaat het veel beter. Kan ik er ook wat aan doen? Concentratie problemen misschien?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat ik altijd doe is 1,5 á 2 uur van te voren eten. Dan zit je maag niet helemaal vol en je hebt genoeg energie binnen gekregen. Stort je helemaal in het wedstrijd.. Als je mentaal goed zit in het wedstrijd, ben je fysiek ook sterker.. Succes

Misschien komt het door de zenuwen omdat je tegen andere mensen moet. Misschien denk je dat je een knullige fout of blunder gaat maken en dan denkt dat je uitgelachen wordt. Daarom zet je je misschien tijdens de wedstrijd niet voor je volle 100 procent in. Gewoon op de voor jouw perfecte positie spelen. Waar jij je het zekerste bij voelt en jij het meeste rendement uit jou spel kan halen. Trouwens soms ben ik ook wel zenuwachtig maar meestal als ik tegen andere teams moet voetballen ken ik er bijna nooit iemand van dus schijt als ze me uitleggen ik ken ze verder toch niet.

Denk rustig na met wat je doet. Vaak heb je meer tijd dan je zelf denkt. Heb je weinig tijd ga dan altijd voor de simpelste oplossing. Eerst een paar wedstrijden spelen zonder risico. Dan gaat dat op een gegeven moment van zelf en dan kun je leuke dingen gaan doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100