Wanneer is de loting voor de kwartfinale van de EL, en wanneer zijn deze wedstrijden?

EL = Europa League. Ik zou willen weten wanneer de loting voor de kwartfinale is (waarschijnlijk vrijdag, maar hoe laat?) en wanneer die wedstrijden dan gespeeld worden.

En worden deze wedstrijden dan verspreid over twee dagen of worden ze, heel irritant, weer tegelijkertijd gespeeld waardoor er weer de kans is om een Nederlandse ploeg niet te zien spelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk donderdagavond al, direct na de laatste wedstrijden. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij de KNVB Beker. Denk dat je dan de loting (uitslag) ziet bij RTL, waar de wedstrijden worden uitgezonden. Anders is het denk ik vrijdag, Informatie hierover en de speeldata e.d. zijn vast ook wel te vinden op www.UEFA.com en dan naar Europa League gaan

De loting voor de EL is aanstaande vrijdag om 13.00 uur in Nyon. De loting is dan voor zowel de kwart, halve en finale. Wedstrijddagen voor kwartfinale zijn 7 & 14 april, de halve finales zijn op 28 april en 5 mei, de finale op 18 mei in Dublin.

De loting voor de kwartfinale FC Porto - Spartak Moskou Benfica - PSV Villarreal - FC Twente Sporting Braga - Dinamo Kiev Speeldata: heenwedstrijden op 7 april; returns op 14 april. De loting voor de halve finale Sporting Braga/Dinamo Kiev - Benfica/PSV FC Porto/Spartak Moskou - Villarreal/FC Twente

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100