Wie betaalt de veiligheids maatregelen, voor, tijdens en na een "risico" wedstrijd in het voetbal?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Grotendeels komt dit op het conto van jou en mij (de belastingbetalers dus).

de maatschappij.

De gemeente waar wordt gespeeld..als het uit de hand loopt kan, dacht ik, ook de club aansprakelijk worden gesteld..

Voor een groot deel is dit de overheid en dus uiteindelijk de belastingbetaler. Maar de meeste clubs nemen zelf ook preventieve maatregelen (Stewards, fouillering, etc)

dat doet de zgn driehoek, dat zijn dacht ik de veiligheidscommissie van beide clubs en de gemeente waar de wedstrijd wordt gespeeld. Een collega van me is daar altijd druk mee bezig.

de gemeente van het stadion!!

jij , ik en wij allen : zo dom verspild geld. Beeld je in hoeveel mensen daarmee eens op reis zouden kunnen gaan.Te gek dat dit zo aanvaard is als "sociaal evenement"

De belastingbetaler natuurlijk. Iedereen mag ophoesten voor dat idiote gedoe. Jammer dat je je als totaal en volledig voetbalhater niet aan deze ' vrijwillie bijdrage' aan het laagst denkbare volksvermaak kunt onttrekken. Je zou soms bijna denken dat 100 % van de nederlanders gek is op voetbal. Vreemd genoeg is het in mijn familie- en vriendenkring nauwelijks 10 % .

er zijn twee verschillen hierin, in het stadion is het voor rekening van de thuisspelende club, en buiten het stadion voor de samenleving, lees de belastingbetaler. Beide partijen proberen wel zoveel mogelijk te verhalen op de raddraaiers. Anko

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100