kan je een kat leren voetballen tegen een hond?

wij 1 hond 2 katten en ik wil het gewoon weten duuuuuuuhhh

Weet jij het antwoord?

/2500

Neen. Toegevoegd na 35 seconden: Aangezien je een hond nog wel wat kan leren maar dat bij de meeste katten vrijwel onmogelijk is.

nee honden en katten kunnen niet voetballen Toegevoegd na 36 seconden: ik zag er laatst wel een paar touwtjespringen haha

Dat gaat niet lukken want de buitenspelregel krijg je er nooit in.

echt voetballen, met spelregels en zo, gaat natuurlijk niet lukken. dat gaat de dieren boven de pet. maar als het jonge speelse dieren zijn, die graag met een balletje spelen, en die elkaar graag mogen, dan kan het voorkomen dat ze met z'n allen achter de bal aan gaan.

Nee, tegen 'n hond zal moeilijk worden. Met mensen lukt 't soms.....

Vergeet het maar. Je kunt zelf met de hond voetballen, en je kunt zelf met een balletje spelen met de kat (als hij zin heeft), maar hond en kat samen gaat niet.

Op het eerste gezicht lijkt het mogelijk, want als twee beren broodjes smeren, kunnen honden en katten misschien voetballen. Uit bijgaand wetenschappelijk onderzoek blijkt echter dat ze dat niet kunnen. Misschien komt dat ook omdat de supportersgroepen een lange geschiedenis van vijandigheden hebben.

Bronnen:
http://home.kpn.nl/reijhamer/ik%20zag%20twee.htm

ja als ze klein en speels zijn

Ja het kan. Tips om het aan te leren: 1) het commando touch leren (aanraken van de bal met poot/neus) 2) bij een harde touch, commando bal gebruiken 3) eerst met de hond/kat zelf spelen en dan tegen elkaar laten spelen Katten slaan sneller met hun poot tegen de bal aan als ze speels zijn, vergeet ook niet te belonen. Honden zijn op dit soort punten sneller met begrijpen. Maar vergeet niet: Een kat is koning(in) Als die er geen zin in heeft krijg je het nooit voor elkaar. Ook nooit langer dan 10 minuten oefenen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100