sven kramer staat op plaats 1 in de wereldbeker start hij dan niet automatisch in de laatste rit

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is niet zeker omdat er geloot moet worden Toegevoegd na 31 seconden: dat zal in de loop van vandaag bekend worden gemaakt

Bronnen:
http://nos.nl/os2010/sporten/schaatsen/man...

De trainer en de rijder( Sven ) bepalen in welke groep hij wil rijden , meestal zijn er 3 groepen. Als je kiest voor groep 1 dan moet je in de eerste ritten rijden , met een wat mindere tegenstander. Groep 2 zijn wat sterkere tegenstanders. Maar de favoriten starten meestal in de laatste groep, om zo een sterke tegenstander te treffen,een nadeel kan zijn bij een buitenbaan dat dan de kwaliteit van het ijs minder is,of dat er een weersverslechtiging is. Dus het is een afweging die de rijder met de trainer vooraf moet maken over de groep waarin de rijder wil starten. Bij de rit bepaald het lot of je in de binnenbaan of buitenbaan moet starten. Toegevoegd na 10 minuten: Het lot bepaalt natuurlijk ook welke tegenstander je krijgt in de groep waarvoor gekozen is.

Zoals je nu alwel gezien zal hebben, start hij in de 11e van de 14 ritten Het antwoord op je vraag is zodoende: ja (hij is namelijk niet automatisch in de laatste rit ;-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100