Weet iemand waar je speelgoed heen kan brengen? Geen kringloop, maar voor een goed doel.

Waar kan ik het speelgoed van mijn kinderen heen brengen voor een goed doel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Door te googelen zijn er best veel mogelijkheden te vinden, bijvoorbeeld: - http://www.ikkominactie.nl/actie/405/doneer-je-oude-speelgoed-aan-de-speelgoedbank.html - http://www.knuffelsvoorcongo.nl/donaties.html - http://www.kinderspeelcafe.nl/donaties.php - http://www.goeievraag.nl/vraag/doel-knuffels-doneren.74598 - http://www.goeievraag.nl/vraag/speelgoed-kwijt-goede-doel.31417

Een asielzoekerscentrum? Een school? (die zitten meestal ook niet zo ruim in het geld)

Je mag ze ook bij mij afgeven ik ga vaak richting polen en daar deel ik kleiding etc uit aan arme gezinnen

je hebt opvangen voor vrouwen met kinderen die door hun man worden geslagen of op straat zijn gezet. Deze instanties verzamelen kleding en speelgoed in omdat de vrouwen meestal niet veel bij hebben. Dus de kinderen en vrouwen worden daar goed geholpen en dat dankzij mensen die graag kleding en speelgoed willen doneren aan goede doelen of instanties.

Er zijn in heel het land verzamelpunten te vinden voor mensen met een krappe beurs en hun kinderen. In de bron regio Zaandam.

Bronnen:
http://verzamelpuntzaandam.hyves.nl/

Waarom breng je het niet naar een ziekenhuis of een Ronald macdonaldhuis, ik denk dat ze er daar ook heel blij mee zijn, of het leger des heils, er zijn op dit moment vele gezinnen in Nederland die extra hulp nodig hebben,.

Wij zijn een vereniging die kinderen uit Belarus naar België halen voor een gezondheidsvakantie.Wij bieden ook hulp daar ter plaatse zoals met kleren en speelgoed.Dit gaat naar scholen,opvangtehuizen of arme gezinnen.Je kan terecht op mijn mailadres voor meer info. nancy.jaspers@tsjernobyl-kinderen.be

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100