Wat is leuk om te doen met een groep van ongeveer 10 personen?

Ik wil graag een middag met vrienden iets leuks gaan doen. Niet zoiets als naar de film, we willen graag iets origineels doen. Weet er iemand leuke ideeën? Elk idee is welkom!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met betaling: * Rondvaart op de grachten van Amsterdam, Den Bosch * Een spannende GPS-tocht, geocachen * Wijnproeverij * Workshops: chocolade maken, sieraden maken, cocktails maken, bloemschikken, acteren etc. * Lasergamen * Casino * Bowlen * Spa bezoeken * Karten Gratis: * Bijwonen van een televisieprogramma (vaak gratis) * Een dagje naar het strand * Tilburgse kermis (16 - 25 juli pas, ik weet niet of je op korte termijn iets zoekt...) * Groepsspelen (Hints, Wie is de Mol, Weerwolven van Wakkerdam) * Wandel- en fietsroutes op bijzondere plekken * Picknicken * Met z'n allen thuis koken en daarna dineren * WK kijken in een café of bij iemand thuis * Openluchttheater (bijvoorbeeld in het Vondelpark Amsterdam) Kijk anders eens op onderstaande site om ideeën op te doen: http://www.eropuit.nl/ Ik hoop dat je er wat aan hebt. Succes ermee en veel plezier!

Organiseer een playbackshow.

bowlen paintball

Fluisterbootjes huren in Giethoorn of iets dergelijks in Brabant. Een onvergetelijk feest!

Een middagje huifkar rijden op de veluwe, zelf de teugels vast houden, dus mennen, een picknick mand mee en wat drinken, en je hebt de middag van je leven!!!

Met z'n allen solexen. Dolle pret gegarandeerd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100