Waarom wordt mijn vraag van de zevende dwerg weggehaald terwijl het antwoord mij juist heeft geholpen en dus mijn kennis heeft vergroot?

Was het niet gewoon een vraag dan? Zoals deze site bedoeld is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Deze vraag mogen ze niet verwijderen, want het vermeerderd de kennis over de werking van GV. Ik heb de vraag niet gezien, en ik weer nu dus nog niet wie de zevende dwerg is. Jammer! Mijn vraag over de wortel uit het kwadraat werd ook verwijderd. Op de vraag waarom (met de extra vraag: geef het juiste antwoord dan eens) heb ik dus geen antwoord gehad. Blijkbaar worden vragen verwijderd als een domme moderator het een domme vraag vind. Sorry dat ik het zo moet stellen, maar soms is het leven net iets minder logisch dan dat je op het eerste gezicht denkt. Weinig sportief dat ze je vraag binnen vijf minuten verwijderen, maar na een kwartier geen reactie geven. Blegh!

Ik vond het wel een leuke. Wat stond er in de toelichting van de moderator? Klopte die toelichting? Ik heb eens geprotesteerd toen een antwoord dat ik had gegeven werd verwijderd. Ik vond de opgegeven reden niet juist. De moderator antwoordde dat de opgegeven reden inderdaad niet juist was, maar dat er een andere reden was om mijn antwoord toch te verwijderen. Goed, ik was het er nog steeds niet mee eens, maar hij is moderator en ik niet. Je kunt dus de moderator om een toelichting vragen als je de reden niet begrijpt.

Vermoed dat de moderatoren dat toch anders zagen. De eerste en enige vraag van mij die hier ooit wggehaald werd had ook een raadseltje als onderwerp. Heb je gezien overigens dat ook die vraag met dat wiskundige raadseltje inmiddels is gewist? (Zit er natuurlijk dik in dat dit de volgende wordt. Misschien de huisregels nog maar eens goed doornemen?)

Waarschijnlijk was 't totaal nutteloze kennis in de ogen van de betreffende mod. Ik heb eens een voorstel gedaan dat er een commissie komt waar je een beroep kunt indienen. Steunt dus mijn verzoek aan Ilse om een interactieve wishlist te programmeren! ;). Dan kunnen we zo'n commissie op de wishlist zetten (samen met vele andere wishes).

waarschijnlijk omdat het teveel richting raadsel ging, ook al was het voor jou meer een levensvraag geworden ;-) waar maak je je druk om, je hebt de oplossing dus je kunt die vriendin verrassen met het antwoord.