balletje-balletje: kan iemand mij enigszins uitleggen waarom je nooit goed raadt (en je altijd je geld kwijt bent)?

Ze hebben we weer te pakken gehad.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Omdat het geen gokspel is, maar een behendigheidsspel. Je bent je geld aan het inzetten tegen wat je moet zien als een goochelaar. De eerste keer zonder geld, is het een kwestie van eerlijk spel. De tweede keer wisselt de goochelaar het balletje in een "sleigh of hand" truc. Het balletje zit in de hand van de goochelaar (bijvoorbeeld). Gooi maar eens alle cups om. Toegevoegd na 2 minuten: Je kan vrij goed zien hier dat de scammer het balletje in zijn handen heeft. Als mensen wijzen. Deze gast is echt slecht. Dat mensen het niet zien is echt bijzonder. Toegevoegd na 3 minuten: Je kan vrij goed zien hier dat de scammer het balletje in zijn handen heeft. Als mensen wijzen. Deze gast is echt slecht. Dat mensen het niet zien is echt bijzonder. Toegevoegd na 6 minuten: Als iemand wint, is dat vaak een vriendje van de artiest. Soms laten ze ook weleens iemand echt winnen, om zo de aandacht van andere spelers te trekken. Als je 100den euro's op een dag verdient kan je ook wel eens keer 50 verliezen als een soort investering. Toegevoegd na 14 minuten: Niet dat je er iets mee wint als je er een ontmaskert, dan komen ze vrienden opeens met veel bombarie aan, dat je op moet rotten uit "hun" straat.

Bronnen:
https://www.youtube.com/watch?v=yP-OvorryAU

Heel simpel het is oplichting, je bent per definitie het haasje. Toegevoegd na 2 minuten: Op het moment dat je kiest is er geen balletje, het balletje wordt door een goocheltruc geplaats als het bekertje wordt opgetild.

Bronnen:
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Balletje-balletje

Omdat ze vingervlug zijn, Het balletje ligt nergens onder, alleen in het begin, je wordt gewoon belazerd waar je bij staat en het kopje dat ze optillen nadat je fout hebt gewezen daar leggen ze het balletje neer zonder dat je het ziet gewoon een goochelaar trucje.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100