Hoe heet deze puzzel?

Ik weet niet meer hoe de puzzel heet, maar je hebt zeg maar allemaal vakjes zwart en wit, maar er is altijd 1 woord al ingevuld.
Ik geef een voorbeeld.
Er is bijvoorbeeld zwemmen al ingevuld. en dan moet je bij de N een woord invullen met bijvoorbeeld vijf letters en die moet je dan zoeken in het lijstje.

Als iemand weet wat ik bedoel. Kan iemand me alstublieft de naam geven?
En is er ook een site voor deze puzzel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij bedoel je een legletter? Toegevoegd na 1 minuut: Ook wel legpuzzels genoemd. Toegevoegd na 2 minuten: Kijk eens in deze link, bedoel je dit: http://www.denksport.biz/assets/KeesingBiz/legpuzzel.pdf Toegevoegd na 5 minuten: Je wilt nog een site met deze puzzels. Dat wordt lastiger, Ik heb er hier nog één: http://www.denksport.nl/sites/default/files/imagecache/news-image/news_images/Hoe%20lost%20u%20een%20legpuzzel_goed%20op.pdf Er is wel een boekje van: http://www.denksport.nl/assortiment/legpuzzel

volgens mij heten dit paspuzzels, je hebt deze ook met getallen. Toegevoegd na 4 minuten: ik weet eigenlijk zeker dat je deze bedoeld, hierbij is 1 woord ingevuld en moet je de andere woorden op lengte van het woord en beginletter in de puzzel "passen"

Woordzoeker denk ik dat je zoekt.

Ik denk dat je woordzoeker bedoelt. Als je dat in een zoekmachine intypt kom je veel tegen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100