Is er ook een tycoon game, waarbij je zoals bij zoo tycoon, restaurantjes plaatst en entertainment plaatst voor de mensen, zonder dieren?

ik doe altijd zoo tycoon, een parkje maak ik dan voor de mensen, maar ik vind het verzorgen van de dieren niet zo leuk. dus is er ook een game waarbij je zonder dieren, alleen de mensen moet gelukkig maken? dat je ook echt alles kunt plaatsen naar eigen idee zoals in tycoon games?

Weet jij het antwoord?

/2500

je hebt rollercoaster tycoon, daar bouw je een pretpark, en je moet ervoor zorgen dat de mensen je park leuk vinden. en er is ook nog altijd sims, maar dat is niet van tycoon..

Dan is misschien Mall Tycoon wel leuk. Daarmee moet je een winkelcentrum runnen.

Misschien is City Life wel iets voor je (pc én ds). Hier bouw je een stad met werkplekken, winkeltjes, restaurants enzovoorts. En dan moet je allerlei soorten mensen blij zien te maken en houden. Toegevoegd na 9 minuten: hier een demo: http://www.gamershell.com/download_22429_start.html?15:54:50

Echt een tycoon game waarbij je entertainment/hotel moet managen: http://www.gametron.nl/Games/Deluxe_Hotel_Imperium/1375 Verder 2 aanraders: http://www.gametron.nl/Games/Airline_Tycoon_2/1633 - luchthaven management http://www.gametron.nl/Games/Cities_XL_2011/1112 - stad management

Bronnen:
www.gametron.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100