Waar kan ik de beste uitleg vinden van een rubiks kubus?

Ik heb al die sites al uitgeprobeerd maar ik krijg het dan toch niet voor elkaar om hem goed te maken. Ik heb zelfs alle video's gezien op de rubiks kubus site. Maar het heeft niet geholpen. Waar kan ik het best uitgelegde site vinden die mij kan helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb het zelf niet uitgetest, maar volgens mij geven ze hier de uitleg in verschillende delen weer: http://www.google.nl/#q=uitleg+rubiks+kubus&hl=nl&biw=1276&bih=627&prmd=v&source=univ&tbs=vid:1&tbo=u&ei=wsP6TIjaMoaDOrnzydQK&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=3&ved=0CDYQqwQwAg&fp=ce042a1824cb5211 Ben je er dan nog niet uit, dan kun je altijd nog dit proberen op te volgen: http://www.bloggen.be/rubiks_kubussen/ Succes ermee, ik hoop dat het je lukt!

De rubiks kubus is inderdaad ontzettend leuk. Ik had ooit dezelfde vraag als jij, en ik heb hem laatst opgelost in 31 seconden ;). Wat het mij geleerd heeft is in het engels: Het is een vrij lange uitleg maar uiterst helpvol: http://www.youtube.com/watch?v=609nhVzg-5Q Ook moet je eerst gewoon een tijdje draaien aan dat ding, zodat je snapt hoe ze bewegen. Ook een goeie site is deze: http://www.cubestation.co.uk/ Deze site is momenteel uit de lucht, maar heeft mij erg veel geholpen. Succes en cube ze!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100