Wat zijn leuke spelletjes op de Nintendo DS voor een meisje van 7?

Graag suggesties voor leuke spelletjes die passen bij de belevingswereld van een 7-jarig meisje.
Bij veel spelletjes moet je veel tekst lezen. Dat lukt nog niet zo goed omdat ze pas leert lezen. Dus het liefst spelletjes met gesproken instructies of heel eenvoudige teksten. Pluk van de Petteflet bijvoorbeeld vindt ze heel leuk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

-Nintendogs -Animal Crossing -Cooking Mama Deze vind ze gegarandeerd leuk! Toegevoegd op 03-05-2009 12:11:29 Oja mijn nichtjes van 6 en 8 jaar oud vinden deze spelletjes helemaal geweldig. Ook al snappen ze niet helemaal hoe alles werkt. Het spel dat het beste tot zijn recht komt is denk ik Nintendogs, door de eenvoud ervan.

Ik ben zelf niet zo bekend met de DS, maar op veel sites kun je de spellen op leeftijdscategorie bekijken, hier wat links! (aan de linker kant van de pagina kun je de PEGI leeftijd leeftijd selecteren!)

Bronnen:
http://www.bartsmit.com/shop/productSearch...
http://www.bol.com/nl/m/games/nintendo-ds/...
http://www.wehkamp.nl/Winkelen/KenmerkAdvi...

- Houd ze van barbie? Want van barbie heb je veel leuke spelletjes die in het nederlands zijn met gesproken tekst. - Veel paardenverzorg spelletjes zijn erg leuk en niet zo moeilijk. Je hebt daar veel games van. Tip; kijk op beoordelingssites, daar staan reacties van mensen. Dan kan je zien of het spel waard is voor z'n geld en of het evt. erg moeilijk is of juist erg makkelijk. Veel succes!

nintendogs

gemakkelijke spellen : Dora nl + engels Laura's passie nl hier heb je allerlei spellen van , bij topmodel bijvoorbeeld moet je bepaalde lijntjes volgen, goede voorbereiding op schrijven. K3 nederlands Viva Pinata (alles wordt voorgedaan en is nederlands)

Cooking Mama is een erg leuk spel; daarnaast zijn er diverse spellen in de categorie "Laura's passie" die leuk kunnen zijn.

Viva Pinata. Mario & Sonic op de olympische spelen.

Het zijn er zoveel. Kijk eens op bol.com bij games en lees de recensies van mensen die zo'n spel hebben aangeschaft. Mijn dochtertje vindt alles met Laura zo leuk, maar ja, zo heet ze ook zelf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100