Wat is er mis mijn Xbox en is er nog iets aan te doen?

Mijn Xbox is ten prooi gevallen aan de zogenaamde "Red Circle Of Death", waarbij alleen het lampje rechtsonder rood knippert. Daarbij krijg ik de foutmelding E74.
Is de spelcomputer nog te redden of zal ik nu noodgedwongen mijn tijd moeten steken in mijn sociale leven?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou contact opnemen met Microsoft als je console nog onder garantie valt. Meer info: http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_technical_problems#E74_error Toegevoegd na 46 seconden: Als hij niet meer onder garantie valt, krijg je tegen een gereduceerd tarief een nieuwe binnen 2 weken

Op een X-box zit 3 jaar garantie.. Dus bel X-box live support (020-2036606, of 0900-2020643) en je x-box wordt bij je thuis opgehaald.

hallo ik heb dit probleem gelukkig nooit gehad maar zoek maar op op youtube :towel trick xbox360 dat is een manier om hem te fixen

ik heb het zelfde gehad met mijn playstation 3.alleen heet het dan anders;Yellow Light Of Death.of kort YLOD.het heeft te maken met het moederbord dat oververhit wordt en krom trekt.(of dat bij xbox het geval is weet ik niet)kijk eens rond op youtube.daar staan veel videos over het geval.bij playstation 3 kan je het in veel gevallen zelf fixen,maar ga natuurlijk niet zelf kloten als je nog garantie hebt!ik zelf moest een nieuwe ps3 kopen omdat het te ver heen was. Heel vervelend als je console overlijd.ik weet er alles van. Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100