Welk beeldscherm is het beste bij een PS4?

Hallo allemaal,

Ik ben van plan om een PS4 aan te schaffen, maar ik heb alleen geen idee wat voor een beeldscherm hier het beste bijpast. Kan ik het beste een televisie of een monitor aanschaffen en welke soort?

Ik ben op zoek naar een zo'n groot mogelijk scherm dat geschikt is om mee te gamen. Wat voor een scherm raden jullie mij aan voor €300 tot €475?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben het niet met het andere antwoord eens. Het is juist niet verstandig om een tv te nemen als je echt wilt gaan gamen, omdat de response rate als gauw tegen de 40ms of hoger zit bij een tv en dit wil je niet. Als je een beetje goede monitor haalt zit de respons rate al snel tegen de 1-5ms aan wat perfect is. Daarnaast hebben zat monitoren ingebouwde speakers die een redelijk geluid eruit kunnen pompen. Zelf heb ik een Samsung 29 inch curved monitor met een respons rate van 4ms (met ingebouwde speaker) zie bron voor link naar de monitor het is een echte aanrader.

Bronnen:
http://www.monitorstore.nl/product/709166/...

Hallo, Ik kan je het beste aanraden om een tv te nemen. Ik gebruik een computer monitor met een schermverhouding van 21:9. Dat kan wel maar het is niet aan te raden omdat het beeld uitgerekt wordt. Het handigste is een tv omdat die ook het geluid afspeelt, een monitor heeft vaak geen speaker. Als je een zo'n groot mogelijke tv binnen je budget wilt, kan ik je de FINLUX FL4822 SMART aanraden. Deze is 48' en Full-HD en heeft ook nog een mogelijkheid voor Smart-TV. Je zou hem kunnen bekijken bij de link in de bron. Groetjes Stan

Bronnen:
FINLUX FL4822 SMART
https://www.youtube.com/watch?v=hddZCfiVslQ

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100