heb je een code nodig om online te kunnen spelen ? (tweedehands, PS4)

Ik ben namelijk van plan om FIFA 15 tweedehands te kopen voor de PS4, maar kun je dan gewoon gebruik maken van alle online functionaliteiten of heb je een nieuwe code nodig? En zo ja, hoe kom ik hieraan? Ik lees hier namelijk veel tegenstrijdige berichten over.

Toegevoegd na 1 minuut:
Ik weet dat deze vraag wel eens eerder is gesteld (iets soortgelijks), maar dit is een nieuwe console en we zijn alweer een tijdje verder. Vandaar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb zelf een PS4 en speel fifa15 online. Hiervoor heb ik eerst een PS Plus abonnement moeten afsluiten. Hiervoor betaal ik €15 voor 3 maanden maar je kan ook per jaar betalen. Ik zet via de creditcard van mijn vader geld op mijn PS account waarna ik met dit geld het PS Plus abonnement betaal; dit wijst zich allemaal zelf. Er is geen mogelijkheid, los van het feit dat je een nieuw spel zou hebben en 18 dagen gratis krijg, om gratis van de online functies gebruik te maken. Succes, als je nog vragen hebt zie ik het graag in een reactie!

Je hebt geen code nodig voor Fifa15 op de PS4. Wel moet je PS+ aanschaffen om online te kunnen spelen. Dat verschilt per winkel/aanbieding en kost tussen de €30,- en €50,-.

Het enige wat je nodig hebt om online te kunnen spelen op Fifa 15: -Een PSN (PlaystationNetwork) account. (Gratis) -Een Origin account. (Gratis) -En een PlaystationPlus account, 15,- Per maand of 50,- Per jaar (Alleen op PS4) Als je met een vriend wilt spelen moet je vriend OOK een PS4 hebben. Toegevoegd na 12 uur: Ik zei: "15,- Per maand". Dat klopt niet helemaal. Want het is 5,- per maand en dat dan 3 Maanden lang. In totaal dus 15,- Sorry!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100