Voor onze twee jongens willen we een Wii kopen, wat komt daar allemaal bij kijken?

Onze oudste wordt 7 en de middelste 5. Voor hun verjaardag denken we aan een Wii, maar ik heb daar totaal geen verstand van. Wat heb ik allemaal nodig, of wat moet ik kopen zodat ze samen kunnen spelen op de Wii? Zitten er bij elke Wii twee afstandsbedieningen? Heb ik speciale kabels nodig voor het aansluiten?

Weet jij het antwoord?

/2500

De Wii kan gebruik maken van een tulp aansluiting. de ouderwetse geel-rood-wit aansluiting, of je kan die kabels op Scart aansluiten. Vervolgens heeft u inderdaad een Wii met 2 controllers nodig (eventueel 2 nunchucks) en een spel wat door 2 personen te spelen is (je krijgt gratis mario kart bij). Een losse controller Bij de extra controller krijg je ook nog 12 kleine leuke spelletjes erbij: http://tweakers.net/pricewatch/282247/wii-play-motion-+-remote-controller-(rood))-wii.html Nu is de Wii inmiddels een beetje een out-dated apparaat. Misschien is het ook verstandig om naar een 2e hands (marktplaats) te zoeken. Toegevoegd na 17 seconden: Zie bron voor link WII console.

Bronnen:
http://tweakers.net/pricewatch/362076/nint...

zelf hebben wij ook een wii, als het goed is hoef je zelf geen extra kabels te kopen, zit allemaal bij de wii zelf in. 2 afstandsbedieningen zit niet altijd bij een wii in maar ligt aan de actie en anders koop je er eentje los (let wel op dat je een echte wii afstandsbediening koop en geen kloon). als je kinderen een beetje druk zijn en veel gooien met dingen is het verstandig de polsbandjes om de polsen te doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100