Ik wil graag een ps3 kopen, hoeveel gb heb je daar voor nodig en wat voor kabels?

Ik ga er denk ik wel films opkijken (ik had ergens gelezen dat je daar ook extra gb voor nodig hebt)

Toegevoegd na 54 minuten:
ik koop de games gewoon in de winkel ik ga ze niet downloaden hoeveel gb heb ik dan nodig? 80,160,320. en zijn er ook extra kabels nodig?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja per film zal da rond de 700mb zijn hangt af in welke kwaliteit de film is. Als je 1080p gaat bekijken zit je al snel aan 4gb :p Meeste films zijn gewoon 700mb

Nooit gehoord dat films extra plek in beslag nemen. Je draait toch gewoon de DVD af? Over de hoeveelheid GB die je nodig hebt. Hangt er vanaf of je je games gaat downloaden via de PSN store, of dat je echt doosjes in de winkel gaat halen. Als je al je games download heb je bijvoorbeeld aan de PS3 Slim (12GB) laaaang niet genoeg. Als je de doosjes in de winkel koopt is de Slim weer wel genoeg. Want je installeert het spel, de save file staat op je PS3, maar daar blijft het dan ook bij. De game zelf blijft op 't schijfje. Je moet zelf een beetje bekijken hoeveel games je gaat spelen. Games in de winkel kosten wel wat meer omdat je er natuurlijk een doosje en een schijfje bij krijgt, die betaal je ook. Dat is voor 5~6 games geen probleem. Als je echt veel gaat gamen is het misschien beter ze online te kopen, en dan dus een PS3 met een grotere HDD aan te schaffen. Dan ben je in het begin wat duurder uit, maar dat haal je er wel weer uit door te korting via de store.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100