Is het beter om je ps3 verticaal te laten staan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het maakt echt niet uit, de koeling zit aan de achterzijde van de PS3, of je hem nu plat of staand neerzet, de koelopeningen zullen altijd aan de achterzijde zitten, De onderzijde heeft niet eens openingen om door te koelen. Dus hij zal daar zijn warmte niet kwijt kunnen. Trouwens, als het beter zou zijn om de PS3 in een bepaalde stand neer te zetten, dan hadden ze geen moeite gedaan om het logo draaibaar te maken. De stand mag je zelf bepalen, staand of liggend..

Ja, zo kan hij beter ventileren en afkoelen. Sommige zeggen nee maar dat is omdat ze hem liever plat zien liggen ;)

Ik heb hier wel eens op het internet naar gezocht. Als je 20 antwoorden krijgt, zijn er 10 die horizontaal zeggen, en 10 die verticaal zeggen. Daar heb je dus niet veel aan. Al met al zou ik je niet zo druk maken. Het apparaat moet in principe beide standen aankunnen. Maar om je vraag te beantwoorden: Feit is dat testen uitwijzen dat de PS3 minder warm wordt als hij horizontaal staat (liggend dus). De PS3 kan horizontaal maximaal zo’n 40 graden worden, staat hij echter verticaal dan kan dit oplopen tot wel ongeveer 55 graden. Ook stroomt de lucht makkelijker weg uit de PS3 wanneer hij horizontaal staat.

Bronnen:
http://www.psx-sense.nl/10561/special-zo-k...

maakt niet uit hoe die staat horizontaal of verticaal als die maar stevig staat en ze warmte kwijt kan dan is er niks aan de hand

Horizontaal, klaar. Je kunt hem rechtop zetten maar ook diagonaal noem maar op. Als het praktisch niet kan(plat), ok, maar anders gewoon plat.

het beste is plat (horizontaal) omdat het dan beter is voor de driver

Als het moeilijk is om hem horizontaal te leggen dat kan je hem gewoon verticaal zetten maar als het niet uitmaakt kan je hem het beste horizontaal leggen omdat hij dan minder snel omvalt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100