Kan je de sims 3 downloaden of moet je gewoon de originele versie kopen?

Op internet staat dat het wel kan, maar een vriendin van mij zegt van niet. Wat is waar? ( het is voor op de computer )

Weet jij het antwoord?

/2500

Downloaden kan met elk spel, via nieuwsgroepen

Natuurlijk kun je het downloaden, maar wil je plezier hebben van het spel en niet steeds gedoe willen hebben, kan je het beter gewoon kopen.

Ja, je kunt het downloaden via Steam, heel makkelijk en volledig legaal. Ik heb het daar ook gehaald. Toegevoegd na 1 minuut: Hier is de pagina: http://store.steampowered.com/app/47890/

Gewoon kopen geeft denk ik een beter gevoel. Je weet zeker dat je dan een virusvrije versie hebt.

Ik downloade ze vroeger, maar het is echt een heel gedoe met cracken, files verplaatsen, files terugzetten, updaten of juist een vorige versie van het spel downloadeb . kopen gaat veel sneller. Meestal is het spel ook nog eens instabiel.

Op www.desims3.nl kun je het spel ook downloaden. Uiteraard moet je hier wel voor betalen. Hierna kun je het spel downloaden.Op legale wijze dus. Voordeel hiervan is dat je geen cdrom nodig hebt om het te kunnen spelen. Wanneer je dan een andere computer hebt gekocht, kun je via de site je verkregen code invoeren en kun je het spel opnieuw downloaden zonder nog een keer te betalen.

Je kunt het gewoon downloaden maar als je ook kleding enz. wilt downloaden van andere mensen enz. zal je het spel moeten kopen. ik had hem eerst ook gedownload maar later heb ik hem toch maar gekocht en ik ben blij dat ik hem heb gekocht ;)

Je kan het wel downloaden alleen heb je de codes(sleutels) nodig. en die zitten vaker niet bij de download. Bovendien zijn dit soort grote spellen vaker niet compleet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100