Ik wil de PS3 kopen of de Xbox 360. Wat zijn de belangrijkste verschillen qua gameprestaties en beeld?

Ik heb nu de wii maar ik wil de PS3 of de Xbox 360. Ik speel het meest schiet en vechtgames (Zelda, Call of duty enzovoort.)

Toegevoegd na 12 minuten:
Het gaat me niet echt om het online spelen... Ik heb er geen problemen mee om 5 euro p/m te betalen. Het gaat me meer om welke het beste beeld heeft en wat fijner gamen is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De verschillen zijn eigenlijk minimaal, ik weet niet of je online wil gaan spelen maar dan zou ik vooral bedenken of je geld wil betalen voor een Xbox live gold abonnement. Bij XBox is het dus betaald maar er wordt weer beweerd dat het ook iets beter is online. Je kan ook nog kijken of er speciale spellen zijn die wel bij de een uitkomen en niet bij de ander. Uncharted, HALO, Littel Big Planet enz. Toegevoegd na 3 minuten: Bekijk de bron voor lijsten met exclusieve games (dus maar uitgebracht op een console) Toegevoegd na 9 minuten: Littel=Little (sjonge jonge) Toegevoegd na 12 minuten: Screenshot PS3 vs Xbox360

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video...

PS3!! Als je veel online speelt(call of duty) dan moet je voor xbox extra betalen om online te kunnen ps3 is gratis

Ps3 Want dan kan je gamen in hd En ik kan je vertellen, dat is echt heel veel vetter. -online is gratis. En je kunt er ook nog gewoon op internetten.

Als je COD speelt zou ik voor de PS3 gaan, deze speel ik namelijk ook op de PS3, want dit is immers gratis online. Aangezien je van shooters houd is de PS3 de beste keuze want je hebt keuze uit Killzone 3(PS3 only), alleen Halo is XBox only maar als je hier niet van houdt. De keuze is aan jou. En de PS3 heft een geïntegreerde blu ray speler. Qua graphics maakt het niet meer echt uit.

Playstation 3 vind ik eerlijk gezegd beter

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100