Ik heb een playstation 3, Ik wil kiezen tussen Half-life 2, Crysis 2, Killzone 2 of Uncharted 2 Amoung Thieves.... welke van deze is de beste?

Wil graag een spel met lange singleplayer of leuke game

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Uncharted 2. Echt een geweldig spel, met hele mooie graphics. Het is echt een prachtig verhaal, en het lijkt net echt. Het is soms even puzzelen, maar dat is juist het leuke aan dit spel. Ik heb dit spel zelf ook en raad je dit spel zeker aan. Het ziet er echt geweldig mooi uit. Toegevoegd na 17 minuten: Het is ook een spel met heel vele levels, duurt best lang voordat je het uitgespeeld hebt.

Uncharted yeaaaaaaahhh

Als je van een 'enge' game houdt, zou ik voor Killzone 2 kiezen. Die heeft mijn broer, en hij is echt vet.

Killzone 2 vind ik persoonlijk niets aan. Uncharted 2 daarentegen is (volgens mij) een van de beste spellen die op dit moment verkrijgbaar zijn.

Killzone 2 en uncharted 2 zijn de allerbeste spellen killzone 2 is meer actie en uncharted meer een avonturengame. Ik hen ze allebei en raad ze echt aan!

Uncharted 2 naatuurlijk

koop gewoon black ops

Uncharted is echt een goede game, maar als ik jou was zal ik even wachten en voor uncharted 3 drake's deception gaan. heb killzone 3 ook laatst gekocht, en is een leuke game maar ik vond uncharted 2 leuker.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100