Wat moet ik doen met deze gevonden games?

Mijn vriend heeft tijdens zijn stage een doos vol met xbox 360, Tiger woods PGA tour 12 Master gevonden, ik kreeg er 3 van hem. Ze zijn nog verpakt. Ik hoorde dat het spel 1 april uit zou komen. Zelf dacht ik er aan om ze te verkopen, zou het extra geld opleveren omdat ze nog niet uit zijn?

Toegevoegd na 18 minuten:
Ik ben er zeker van dat hij ze heeft gevonden (ja klinkt een beetje raar). Ik loop op dezelfde plek stage. Hij vond het tijdens het opruimen van een openbarenplek met een begeleider maar hij wist niet wat hij er mee moest dus mocht hij ze hebben.

Weet jij het antwoord?

/2500

Jouw vriend heeft ze 'gevonden'! Dat gegeven zou mij echt een beetje angstig maken....

Dat is verboden denk ik, als ze je pakken ben je zwaar de pineut.

de nieuwste spellen? gevonden? nou denk dat iemand ze dan vergeten is maar die vind je zo maar niet natuurlijk. als het oude spellen zijn oke. maar nu je ze toch hebt. ga ze verkopen aan bekenden ofzo.(geen marktplaats etc gebruiken) en ja vraag er i.p.v 60 euro.(70+ ofzo)

Ik zou ze niet verkopen als ik jou was! Ook niet aan bekenden. Dat is illegaal. Breng ze naar de gevonden voorwerpen van die plek waar je stage loopt of zo. Maar in ieder geval NIET verkopen!!!

Bronnen:
mijn hoofd

beetje heel erg raar als je zoiets nieuws vindt wat nog niet uit is.... maar ik zou de games op de release datum gelijk online proberen te verkopen, dan krijg je er nog het meest geld voor:)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100