iPad of epad?

Waar kan ik beter voor kiezen? Voor een iPad of voor een epad?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een epad is sneller dan een ipad 1. Namelijk 1 ghz processor, 512 RAM, 4 GB intern én een webcam voor beeldbellen. Hij is ook veel goedkoper, namelijk rond de 200 euro. Ik heb me er in verdiept en het is echt de moeite waard. Epad draait alleen onder Android ipv iOS van Apple. Maar dat vind ik alleen maar een voordeel.

Ipad is het moment het meest geavanceerd, ik zou er zeker voor kiezen!

Met iPad kun je veel meer dan alleen boeken lezen. Heb er zelf ook een en zou niet meer zonder willen!

Een e-reader is heel leuk als je ALLEEN er op wilt lezen. Ik heb ook zo'n dingetje, het leest heerlijk. Maar een eye-pad is zoveel meer, en ook zoveel duurder. Gezien het prijsverschil zou ik zeggen: koop lekker allebij. Een Icarus Go reader kost 130 euro, die is in vergelijking met een iPad van 600 euro bijna voor nix.

Het hangt puur van het doel af. Een e-reader gebruikt digitaal papier. Het voordeel daarvan is dat het heerlijk rustig aan de ogen is. Probeer maar eens een boek op de computer te lezen, je zal merken dat je er veel sneller genoeg van hebt dan wanneer je een boek op papier in de hand hebt. Het scherm van de iPad is vergelijkbaar met dat van de computer, dus als je een iPad wilt kopen om te lezen weet je van te voren al dat je dat uiteindelijk niet zal doen. De iPad is een echte multimedia machine. Hij is gemaakt voor video's en apps. Dat je er ook op kan lezen is een functie op basis van vraag, maar er zijn geen onderzoeken bekend of mensen meer of minder op een iPad lezen. Zoals ik al zei, probeer het dus eerst even op de computer om dat voor jezelf te bepalen. Ik heb onlangs een e-reader van Sony in de handen gehad (zie mijn ervaringen in de link hieronder) en kan je vertellen dan mijn vrouw, die gek is van lezen, alleen nog maar met dat ding rondloopt. Beiden hebben dus een ander doel en als je zowel het multimediale en de apps als het lezen wilt, kom je waarschijnlijk snel tot de conclusie dat je beide apparaten wilt. Let er overigens wel op dat de boeken die je bij Apple koopt waarschijnlijk niet op je e-reader werken. Andersom is het minder problematisch.

Bronnen:
http://www.thegadgeteers.nl/2010/12/review...

ipad kan veel meer en ipad 1 is nu in de apple winkel nog maar (16 gb) 360 euro ofzo

Een iPad.

Als je van plan bent om hem veel te gebruiken zou ik voor de iPad gaan, ik heb er zelf ook een en vind hem zeer goed te gebruiken, bijv. keynote en pages zijn handig voor schoolzaken. Verder kan je leuke apps spelen en boeken lezen. je kan er zelfs NL 1, 2 en 3 op kijken bij uitzending gemist (en andere zenders). Je kan ook sport 1 wedsrijden live volgen! Hij is net in prijs verlaagd dus ik zou voor de iPad gaan.

Bronnen:
Eigen ervaring

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100