sims 3 beeld probleem

ik heb een goede windows 7 pc, maar als ik met de sims mijn buurt open., is het beeld slecht en rommelig, alle mooie onderdelen van de sims 3 zijn voor mij dan niet eens zichtbaar, soms verdwijnen er zelfs objecten van een kleine afstand en er was eens een keer dat het water wegwas, uit het niets. misschien een beetje rommelig maar hoe kan ik simpelweg dezelfde MOOIE kwaliteit hebben net als de rest van de spelers?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is de oorzaak van een installatie fout of van de videokaart van je computer.

Is Sims legaal? Zo ja: Bureublad > rechtermuiskn. > eigenschappen > compaliteit > vink aan: administrator en probeer even in Windows 95 stijl eens. Dat maakt het wat lichter in werking. Graphics van sims lager zetten. Hopen dat dat helpt!

probeer het te herinstalleren en als je daar geen zin in hebt of het helpt niet probeer dan je virusscanner te laten scannen want er kan een virus in zitten

Heb je eigenlijk we'll een goeden video kaart En een goede processor. Want anders moet je (net als mij) alles laag. Zetten

Als je computer echt goed is: Sommige programma's zetten de instellingen verkeerd. Ga naar options en dan graphics en zet de instellingen hoger. Allereerst je schermresolutie. Als je monitor bijvoorbeeld een resolutie van 1680X1050 heeft moet je de Sims daar ook op zetten. Zet ook Anti Aliasing aan. En andere zaken op on en High. Toegevoegd na 1 minuut: OPNIEUW INSTALLEREN HAALT ZELDEN WAT UIT!

Denk dat je effe een recente driver van je videokaart moet ophalen meestal zit er een Nvidia in

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100