ik sluit normaal mijn ps3 aan met een scart, dit weekend op andere tv geweest met hdmi kabel, nu terug met scart en geen signaal meer!

Weet jij het antwoord?

/2500

Een vrij lastig te beantwoorden vraag, aangezien we niet kunnen zien hoe het zit. Staat je ps3 wel aan? Staat je tv wel aan? Staat je tv op de goede zender? Zoja, heeft je tv meerdere scart aansluitingen? In dit geval zou je hem eens van scart aansluiting kunnen veranderen. Toegevoegd na 2 minuten: En als je een verloop stekkertje hebt, zitten de geel, rood en witte stekkers in de goede contacten?

Makkelijk te beantwoorden -> Je ps3 staat nog ingesteld op hdmi signaal en moet weer naar scart. Dit is makkelijk op te lossen: Zet je ps3 aan zodat het rode lampje gaat branden, zet nu je vinger op de aanknop van ps3 (vooraan bij het rode lampje) en HOU deze knop ingedrukt (ongeveer 5 tot 7 seconden), je hoort dan een aantal piepjes en dan zijn je beeldinstellingen van de ps3 gereset (de rest is nog normaal). Je ps3 wordt dan ingesteld op automatisch zoeken welk signaal hij heeft en dan ziet hij dat je scart hebt. Succes ermee ;)

Ik heb dit ook een keer gehad, ik had een vriend die me hielp met hoeveel keer ik naar links, recht onder, boven moest. als het antwoord van hierbovven niet werkt kan ik wel even kijken voor je

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100