Hoe heet een een kerstspel dat ik in 2011-2012 speelde op de computer (cd-rom)?

hallo, ik speelde in 2011-2012 een spel op de computer -het spel stond op een cd-rom-, maar ik weet niet mer hoe deze noemt.
het was een kerstspel waar je verschillende spelletjes op kon spelen. een van de spelletjes as dat er spijkers van de ene naar de andere kant van het scherm 'sprongen' die je dan moest aanklikken om 'in' het hout vast te krijgen soms kwam de spijker er terug uit en wanneer je de spijker krom sloeg 'lachte' de spijker je uit.
een ander spelletje op dit spel was dat je een afbeelding -die in verschillende stukken was verdeeld en door elkaar stond- terug terug volledig moest krijgen door de stukjes op de juiste plaats te zetten er waren nog veel meer verschillende spelletjes, maar deze kan ik me niet echt meer herinneren.
als iemand weet welk spel ik bedoel, of zich zelf nog iets herinnert van dit spel, zou het lief zijn om hierop te reageren.
alvast bedankt.
het hele spel bevatte spelletjes en een algemeen 'doel' rond kerst zoals sneeuwballen gooien naar kerstelfjes. een spelletje met een kerstboom en een spelletje in een keuken was er ook, maar ik weet niet meer hoe deze gingen.
op de cd-rom stonden denk ik ook wenskaarten, recepten en kleurplaten, maar hier ben ik helemaal niet zeker van.

Toegevoegd op 24 december 2019 22:14: omschrijving

Weet jij het antwoord?

/2500

Het zou een cd-rom van de Learning Company kunnen zijn geweest, met de titel De Super Kerst.cd-rom. Ondanks de Engelse naam van de uitgever is het schijfje Nederlandstalig. Welke games er allemaal op staan is niet te achterhalen. Maar misschien gaat bij het zien van de voorzijde ervan bij vraagsteller een lichtje branden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100