Heb een 3d bril gekregen, maar waar vind ik nu spelletjes of films die ik kan bekijken?

Het is zo'n plastiek ding om je smartphone in te steken en dan op je hoofd te zetten, maar waar vind ik spelletjes of zaken die ik kan doen met die bril?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je hebt het dan waarschijnlijk over de Google Cardboard, om te beginnen zou je hiervoor de app "Google Cardboard" kunnen installeren, hiermee configuur je je telefoon voor de bril, en kun je een paar demo's bekijken. Ook staan hier ideëen in welke apps je kunt downloaden. Voor Android-apparaten is hier: https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_3001011_cardboard_featured_apps ook nog een overzicht te vinden met apps die hiervoor geschikt zijn. Op een iOS-apparaat weet ik daar niet zo snel een overzicht van, maar als je daar CardBoard opzoekt in de App Store moet je ook een eind kunnen komen. Succes!

Je hebt een VR-bril, dus zoek je op VR games https://play.google.com/store/search?q=vr+games&c=apps&docType=1&sp=CAFiCgoIdnIgZ2FtZXN6BRgAwAECigECCAE%3D:S:ANO1ljJJs_Q Of films https://play.google.com/store/search?q=vr+films&c=apps&docType=1&sp=CAFiCgoIdnIgZmlsbXN6BRgAwAECigECCAE%3D:S:ANO1ljKyYfw VR is het toverwoord hier. Toegevoegd na 1 uur: Of Virtual Reality

Zoek in de App Store of Play Store naar VR, dan kan je alle compitabele apps vinden voor je VR Bril

In Minecraft heb je de optie bij Video Settings om 3D aan te zetten. Als het goed is kan je dan Minecraft in 3D spelen. Misschien zijn er bij andere games ook wel die opties?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100