Vraagt een disc meer van je laptop dan een steam download?

Ik ben dus van plan een game te kopen. Ik heb besloten de disc te kopen (mooi hoesje erbij) in plaats van de steam download.

Nou vroeg ik me af, vraagt gamen via een disc meer van mijn laptop dan gamen via steam?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

CD / DVD schijfje installeer je éénmaal en bewaar je de software origineel in je opslag. Steam krijg je een code, vaak werkt de code niet of bij storing met Internet kan je niet spelen. Steam moet altijd online contact hebben. Raak je de code kwijt kan je niet meer spelen. Ik ben van Steam afgestapt om deze redenen. Ik kies voortaan voor originele software op schijfje. Toegevoegd na 1 minuut: CD vraagt niet veel van je PC, meeste Games draaien zonder ondersteuning van het schijfje. Dus na het installeren kan je deze vaak opbergen.

Steam is een ideaal gamingplatform, dat heel wat voordelen biedt tegenover de fysieke schijfjes. Zeker het proberen waard, en de prijzen zijn soms echt ongelooflijk. Steam bezit nu het grootste deel van de online gaming distrubutie, maar EA Games gaat binnenkort een soortgelijk programma lanceren... Steam is beschikbaar voor PS3, Mac en PC.

Bronnen:
wilverst 2367

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100