wat is de goedkoopste minecraft server hosting?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je kunt ook je eigen pc gebruiken (of oude pc) zoek maar op op yt : minecraft server maken hiervoor heb je of een domein bv: play.lol.nl of je moet portforwarden veel plezier!

Ik zie hier minecraft hosting v.a €1.50.

Bronnen:
http://offensiveservers.nl/minecraft-servers-hdd/

Een officieel antwoord is er niet, want elke server heeft meer RAM-Geheugen dus dat kun je niet vergelijken zonder te weten hoeveel RAM-Geheugen je wilt hebben, ServerBuilds is een goede optie, goedkoop, stabiel, en veel RAM-Geheugen voor je prijs Toegevoegd na 54 seconden: bij www.serverbuilds.nl kun je terecht voor de bestellingsmogelijkheden

Ik weet niet of het de goedkoopste is maar https://freaze.nl/is zeer goed Maar als het goedkoop moet zijn Neem bij freaze HDD

Bronnen:
https://freaze.nl/minecraft-hosting#tab_budget

ik heb er een bij roxservers.com. Het werkt goed en de service is prachtig, ik heb zelfs een gratis RAM upgrade gehad!

Bronnen:
roxservers.com

Ik heb zelf een Raspberry Pi Model B Rev. 2, een kleine goedkope computer voor € 35. Je moet wel wat toebehoren en wat Linux-verstand hebben, maar er zijn genoeg tutorials voor te vinden op internet. Hij kost qua stroom 24/7 per jaar nog geen € 7!

Kwalitatief gezien is https://xinshosting.com/ het goedkoopst. Ze bieden super goede support en erg snelle Minecraft servers. Met 512mb kan je al zo'n 16-20 spelers hebben zonder lagg. Bij veel andere hostings die ik heb geprobeerd kon dit niet. Ze zijn altijd online, ik heb nog geen downtime gehad. Super! Ik raad XinsHosting aan iedereen aan.

Bronnen:
https://xinshosting.com/

Ik heb laatst ook een server gekocht bij Koopjeserver.nl voor nog geen 2,50 en kan er prima met een paar vrienden op spelen.

Bronnen:
https://www.koopjeserver.nl/

RoyaleHosting Maar 2.50 per gb! En altijd de snelste support!

Bronnen:
https://royalehosting.be

Ik zit zelf bij Pixelnode, ik heb zelf een 1 GB server voor 1,95 per maand. En het is ook een heel fijn panel! Ik raad je dit echt aan.

Bronnen:
https://pixelnode.nl/

Zelf ben ik heel tevreden met Ferox Hosting, bij hun gebruik ik veel minder ram en ik voel me er toch een stuk veiliger waardoor je toch een stuk goedkoper uit komt. Na wat proberen is dit vaak ook goedkoper dan het zelf runnen op een raspberry pi door alle stroomkosten.

Bronnen:
https://feroxhosting.nl

Ik host bij Turbohost zij hosten ook grote netwerken en beschikken over een KvK! Zeker een aanrader lees hun reviews maar eens door. https://turbohost.nl

Toegevoegd op 13 januari 2020 18:09: bron
Bronnen:
https://turbohost.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100