hoe krijg je veel fifa (fut) 14 coins?

Het lukt me telkens niet om echt een beetje redelijke winst te maken met fut 14, weet iemand wat de beste handelsmethode is om echt winst te maken met fut 14? En nog een vraagje ik heb al iets van 100 pakjes gekocht maar de beste speler die ik heb gehad is eto'o, is er toevallig ook een manier om betere spelers te krijgen in pakjes?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wat nodig is om echt veel FIFA-coins te verdienen, zijn doelpunten en goed spel. Ook het promoveren en kampioen worden binnen divisies in FUT helpt goed mee. Alleen, dat wist je waarschijnlijk al. Je verdient meer coins wanneer je tegen een vriend van je speelt. Online tegen een onbekende krijg je namelijk minder coins. Als ik tegen een vriend speel, en ik verlies, dan verdien ik rond de 450 coins per wedstrijd. Weet ik te winnen, dan loopt dat snel op tot boven de 600 coins per wedstrijd. Over de pakjes die je gekocht hebt: Welke pakjes heb je gekocht? Brons, zilver, goud of premium? De kans op een goede speler is het grootst bij een premium-pak, al betaal je hier natuurlijk een stuk meer voor. Verder is er niet echt een betere manier; Het is vooral geluk hebben op goede spelers.

Offline toernooien zijn vaak winstgevend, zeker de Actuele toernooien. En de coin-boosts in de catalogus van EASFC kan je ook gebruiken om extra coins per wedstrijd te krijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100