Hoe kun je minecraft pe samen spelen? Android met Apple

Ik zou graag met mijn neefje minecraft pe spelen. Ik weet dat het kan om in de app store een app te downloaden om online te gaan, die app die heb ik. Alleen mijn neefje heeft android dus kan die app niet downloaden. Het kan ook met het zelfde wifi netwerk maar we wonen ver van elkaar vandaan heeft iemand hier Miss een oplossing voor?!

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor android kan je ook Minecraft downloaden dat moet via de play store.Maar het kost wel geld

Je kan niet met iOS online spelen samen met een android apparaat. Dat kan gewoon niet.

Het kan alleen met dezelfde wifi ik heb ook minecraft pe en het lukte met android samen te spelen als je de nieuwste versie hebt moet je bij je werelden kijken en zo ver mogelijk naar beneden gaan.

Android en iOS kunnen prima samen minecraften. Let wel op dat beiden dezelfde versie hebben. Het werkt alleen als je in hetzelfde netwerk zit, en op afstand zou je dit misschien kunnen bereiken via een VPN zoals Hamachi, maar dat heb ik nooit geprobeerd op een tablet.

ten eerste moet je de zelfde versie hebben. ten tweede moet je op hetzelfde modum zijn aangesloten.

Pocketmine(voor android)+Router portforward= Server (dus ping knljne spelen met je neefje/nichtje/vriende)\ BELANGERIJK Pocketmine is n soort van kapot op t moment en dat gaat nog LANG duuren inv TakeDowns zoals bij bukkit (pocketmine komt wel trug XD)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100