Waar kan ik tegen een redelijke prijs oude en nieuwere games inwisselen voor geld?

Het gaat hierbij om Playstation en Gamecube games.

-Bij bol.com heb je zelf een printer nodig voor pakbonnen (ik heb dus geen printer dus deze optie valt af)

-Via Marktplaats oid kan het lang duren voor iemand reageert, als dat dan al gebeurd. (Het mag dus wel wat sneller en het liefst alles tegelijk)

-We zijn al bij diverse Gamestores geweest in Zoetermeer, maar omdat daar de laatste 2 maanden een overschot is geweest aan mensen die spellen inleveren, geven ze er dus niet meer de normale prijs rond de 7,50/10 euro voor maar 2,50 per spel (Ik wil wel dat het nog enigszins iets oplevert en dit vind ik zonde van de spellen)

Dus nu de vraag waar (het liefst in de buurt van Zoetermeer) kan ik er nog redelijk geld voor ontvangen.

Ik zat zelf te denken aan een kringloop winkel maar daar ben ik niet zo thuis is. En geven deze er überhaupt wel geld voor of kan je daar alleen je oude spullen kwijt?

Weet jij het antwoord?

/2500

kijk een op de onderstaande link

Bronnen:
http://www.gamehandel.nl/
http://www.leware.nl/page2.php

Bij een kringloopwinkel kun je volgens mij alleen spullen brengen, ik denk niet dat je er geld voor krijgt maar dit weet ik niet zeker, even bellen misschien. Wat verkoop betreft, worden er in Zoetermeer of omgeving misschien weleens rommelmarkten gehouden, daar kun je meestal nog weleens een leuke prijs maken omdat een persoon precies in dat iets geintresseerd is, wat jij verkoopt. Probeer het eens. Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100