COD BO ll op de achterkant staat nuketown bonus map included maar ik heb hem helemaal niet hoe los ik dit op ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Meestal is dat een download content en zit er een boekje/ flyer bij met info daarover. Anders zou je natuurlijk even terug kunnen gaan naar de winkel. Ervaring spreekt als de game van bv. Game Mania komt en 2e hands is dat de flyer al gebruikt is. Mocht je er niet uitkomen zou je natuurlijk even kunnen googlen of op hun site een vraag/mail sturen naar de helpdesk of naar de winkel maar meestal is het niet zo heel gek moeilijk om erachter te komen. P.s: vaak hebben games in hun menu ook verwijzingen naar add-ons in opties o.i.d Toegevoegd na 1 minuut: http://www.charlieintel.com/2013/03/22/nuketown-2025-to-be-a-required-download-starting-march-26th-on-xbox/

Dat klopt, deze zit er inderdaad niet standaard bij. Die moet je namelijk nog even (gratis) downloaden. Als je naar multiplayer gaat krijg je altijd een melding van 'koop dit'. Druk daar op x, je gaat dan naar een soort BO2 store. Ff zoeken, daar kun je deze map gratis downloaden. Hoop dat je hier iets aan hebt.

Als het goed is en je hebt dat spel ge pre-orderd dan zou er een flyer in moeten zitten met de download code voor het spel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100