hallo bestaat er een spel dat je egt in voertuigen van hulpdiensten kan rijden:??? alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

GTA San Andreas

Jazeker, ik heb het spel Emergency Heroes voor de WII en het is een soort racespel waarin je hard moet rijden (politie), branden moet blussen (brandweer) en van alles moet redden (ambulances). Je moet vooral heel hard rijden en een bepaalde route rijden. In mijn beleving een soort racespel. En je kan het met zijn tweetjes spelen. Het komt wel in de buurt van GTA.

Bronnen:
https://www.youtube.com/watch?v=eo7Z8jvP-BA

als je voor de pc wilt ken ik er wel paar: http://www.bartsmit.com/cdr-vuilnis-simulator http://www.bartsmit.com/pc-dvd-farming-simulator http://www.bartsmit.com/pc-dvd-euro-truck-simulator-08 http://www.bartsmit.com/pc-dvd-digger-simulator http://www.bartsmit.com/pc-cd-rom-ambulance-simulator http://www.bartsmit.com/pc-dvd-police-force

Bronnen:
http://www.bartsmit.com/pc-games/pc-overzi...

Bijna alle gta spellen

Op GTA IV kun je in allemaal verschillende Politie auto's rijden, in brandweerauto's rijden en in ambulances. Verder bied het spel nog veel meer mogelijkheden!

Saints Row: The Third

Emergency 2013 misschien? Ik weet niet of je ze zelf kan besturen, maar het gaat wel over het controleren van hulpdiensten e.d. Het blussen van bosbranden, mensen uit puin helpen, gebieden evacueren en zelfs steden en monumenten redden. De game heeft speciale challenges, meerdere missies en een aantal free-play modes zodat je gewoon helpt wanneer het nodig is.

Bronnen:
http://www.xgn.nl/pc/review/41823/emergency-2013/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100