ik heb een minecraft bukkit server EINDELIJK gemaakt, dee het eerst wel localhost maar ik start hem op met mijn ip adres en zecht ie failed to bind?

ik heb een minecraft bukkit server EINDELIJK gemaakt, dee het eerst wel localhost maar ik start hem op met mijn ip adres en zecht ie failed to bind port hoe kan dit??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je moet je ip wel portforarden. Dit kun je doen op de configuratie pagina van je modem. Om die te vinden moet je het windows-vlaggetje ingedrukt houden en dan op R. Dan typ je CMD in en druk je op enter. dan komt er een zwart venster daarin typ je ipconfig en druk op enter wat bovenaan achter 'standaardgateway' staat moet je bij je internet heen gaan (het is een soort website) je moet het niet op google opzoeken maar gewoon in de adersbalk. hier moet je waarschijnlijk inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. die staat onderop je modem of in de handleiding van je modem. dan moet je zoeken naar firewall of gaming of (range) port forwarding. als je dat hebt gevonden typ je bij ip in wat in het zwarte venster achter ipv4-adres staat en bij poort 25565 (of als je een andere poort hebt ingesteld doe je die. nu typ je in de server.properties van craftbukkit achter server-ip wat er achter ipv4-aders staat in het zwarte venster. nu (als je alles opslaat/toepast) kunnen mensen je server joinen met je externe ip adres, die is te vinden op de pagina van je modem die je achter standaardgateway in het zwarte cmd venster had gevonden, zoek naar 'external ip' of zoiets. succes met je server als je nog vragen hebt kun je het aan mij vragen en als je al hebt geportforward maar het werkt niet zou ik je misschien kunnen helpen via teamviewer.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100