bestaat er een gratis programma waarmee ik een online multiplayer spel kan maken? (zie uitleg)

ik wil graag een online multiplayer spel maken. hierbij maakt het thema nog even niet uit, maar ik vroeg me af of er een gratis programma/site is waarmee je dit doen kan?
het spel hoeft niet enorm uitgebreid te zijn, gewoon iets waarmee ik even kan oefenen, maar wat wel gespeeld kan worden door mensen.
iemand een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb wel een progamma: GameMaker 8. Maar als je 3D games wilt betalen kost het €15,-. Verder weet ik ook niet of het Multiplayer games maakt, ik weet wel dat als je klaar bent met je game je hem kan zetten op YoyoGames.com (die site word best wel vaak bezocht!).

http://www.game-maker.nl/ Ze hebben ook een forum, er zijn veel mensen die online games maken daar, dat is een betere zoekplek toch?

als je games speelt op je pc dan als je spel start kan je volgens mij klikken op multiplayer of alleen . voor op bijv. ps2 moet je een netwerk acces disc nodig . en dan als je dat hebt en je hebt je ps2 met het internet verbonden als je dan bij de menu bent van de game dan staat er meestal onder online spelen

www.everybodyedits.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100