Kun je Wordfeud ook spelen op een laptop ???? En zo ja hoe moet je dat dan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja hoor via de volgende link kun je het downloaden: http://www.wordfeudwoorden.nl/?lang=nl&page=pcwordfeud

wordfeud is aleen voor op he telefoon. Op je laptop is via internet webfeud beschikbaar. Dit is dezelfde spel als wordfeud, maar een andere versie. www.webfeud.com

Ik heb wordfeud via de computer gespeeld. Alleen dan via spelpunt.nl. Alleen heet het dan scrabble je speelt om punten die je iedere keer als je inlogt cadeau krijgt. Je speelt dan ook tegen elkaar en de winnaar krijgt de punten die in de pot zitten. Verschillen met Wordfeud zijn: * je speelt tegen onbekende * je hebt een bedenktijd van ongeveer een minuut of 90 seconde.

Bronnen:
www.spelpunt.nl

Via het Windows-programma 'BlueStacks' kan je Android-applicaties op je Windows-computer gebruiken. Je download en installeert het programma gratis vanaf de pagina in de bron. Hierna kan je applicaties installeren (er zijn al een aantal applicaties voorgeïnstalleerd. Het programma is simpel in gebruik, en wijst voor zich. Toegevoegd na 43 seconden: Je vindt een demo-video op http://bit.ly/GWh3WU.

Je kan ook een android emulator downloaden en vervolgens gebruiken als een android tab of tel. Dan kom je vanzelf ook bij de market.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100