Ik zoek een spel waar een beer een 'gemene' professor achterna moet. Het spel speelde ik ongeveer 10/11 jaar geleden. Iemand een idee?

Ik weet niet precies hoe oud het spel is maar zeker meer dan 10 jaar geleden. Ik kan alleen herinneren dat ik een beer was die dus achter die 'gemene' professor aan moest, en onderweg motten moest dood slaan met een vliegenmepper en dat soort opdrachten, en ik weet er helaas verder niets meer van. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen, ik zoek het al een aardig lange tijd. ( Het spelletje was trouwens op de PC)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

hej vond ik vroeger een super spel :P Bas de beer... maar daar hb je verschillende spellen van bas de beer naar pirateneiland Bas de beer naar paaseiland ---> maar ik denk dat je deze bedoeld kijk anders even t filmpje deze is van bas de beer op paaseiland

Bronnen:
http://youtu.be/tBg_YJXTQas

Ooh ik weet precies wat je bedoeld! volgensmij heb ik die cdrom nog. ik kijk evrn snel in mn kast voor je! hij staat er niet bij maar ik ga even brainstormen. hij heette bas die beer dacht ik :p. En die opa vertelde alles ofzo en dan moest je ook gaan skieen. haha ik schrijf op wat ik denk hoor. bas de beer en proffessor punthoofd. Ik gok dat je die van de link bedoeld! Anders weet ik het ook niet!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100