Wie van jullie heeft ervaring met Wii Balanceboard en Wiisports?

Ik heb gemerkt dat ik als ik iedere dag 50 minuten oefeningen doe, mijn figuur wel beter wordt, hoewel ik geen gewicht verlies. Heeft iemand van jullie dezelfde ervaring?
Omdat ik met mijn teennagel zit, kan ik geen andere sport doen, is dit dan beter dan niets?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Door gewoon oefenen train je langzamerhand de lenigheid en opbouw van je spieren. Als je vet verliest en er komt spierweefsel voor terug, wordt je zelfs wat zwaarder. Je moet je niet teveel op gewicht focussen en dat onzinnige bmi, maar op centimeters vet die verdwijnen. Door bijna een uur te oefenen, verdwijnt er vet en dat is precies wat je wilt bereiken. De weegschaal is een volslagen ouderwets achterhaalt onding. Laat je vet/vocht gehalte een keer meten, en dan een paar maanden later nog eens, dan zie je duidelijk verschil. Dus niet bij de pakken neerzitten en ongemotiveerd raken, je bent echt goed bezig, volhouden dus! En stop te focussen op zo'n ouderwetse weegschaal die alleen maar kilo's aangeven terwijl hij niets zegt over je lichaam zelf.

spieren wegen meer dan vet! Als ik wii.. vindt ik het belangrijker dat mn figuur er beter uitziet dan mn gewicht.. Daarom vindt ik dat de wii niet super is met het BMI berekenen.. omdat ze 1. niet naar de bouw kijken van de mens.. en 2. ze kijken niet naar het vetpercentage van de personen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100